قیمت آسانسور هیدرولیک

آسانسورها در حال تبدیل‌شدن به یکی از وسایل جدایی‌ناپذیر زندگی روزمره هستند، آسانسورها انواع و گونه‌های مختلفی دارند که هرکدام کاربرد و ویژگی‌های منحصربه‌فرد خود را دارند، در ادامه به بررسی قیمت آسانسور هیدرولیکی می‌پردازیم.

از آسانسور هیدرولیک چه می دانید؟

اولین مشخصه‌ای که از آسانسورهای هیدرولیکی به چشم می‌خورد، امنیت بالای آن به دلیل سازوکار هیدرولیکی بودن در هنگام حرکت است، طراحی ساده و به‌دوراز پیچیدگی‌های اضافی باعث افزایش بازدهی و راندمان این محصول شده است. یکی دیگر از ویژگی‌های جذاب در مورد آسانسورهای هیدرولیکی قیمت پایین آن‌ها و صرفه اقتصادی بیشتر آن‌ها نسبت به بقیه انواع است، همچنین نرخ خرابی کم قطعات به‌علاوه فضای مورد نیاز اندک از دیگر مزایای این نوع به شمار می‌رود.

آسانسورهای هیدرولیکی با کمک پمپ فشار روغن، موتور و شیر صنعتی، روغن مورد نیاز را به داخل سیلندر و پیستون پمپاژ می‌کنند و از این طریق اتاقک آسانسور را به حرکت درمی‌آورند.

این نوع از آسانسور در گونه‌های مختلفی شامل مسافربر، باربر، بیمارستانی و خودروبر در رنج ظرفیت 300 تا 2000 کیلوگرم ساخته و تولید می‌شود.

قیمت انواع آسانسورهای هیدرولیک

ساخت و تولید آسانسورهای هیدرولیک به موارد مختلفی بستگی دارد. مواردی همچون فضای در اختیار برای عرض و عمق چاه، توانایی کندن کف و … تعیین می‌کنند که از کدام نوع بهره برده شود، در ادامه به‌صورت مفصل انواع مختلف آسانسور هیدرولیکی را بررسی می‌کنیم.

مستقیم جک از زیر

مستقیم جک از زیر یا جک مستقیم مناسب ساختمان‌هایی است که فضای کافی برای عرض و عمق چاله را ندارند. جالب است بدانید در آسانسورهای کششی به دلیل وجود قاب وزنه مقدار زیادی فضا از چاه برای نصب ریل‌های قاب، وزنه ریل‌ها، براکت‌ها و فواصل ایمنی استاندارد اشغال می‌گردد و این باعث کوچک‌تر شدن فضای کابین آسانسور می‌گردد، اما در آسانسورهای هیدرولیک جک از زیر برخلاف مورد قبل ذکرشده، دیگر نیازی به نصب قاب وزنه و متعلقات آن و هیچ‌چیز دیگری در کنار کابین نیست و می‌توان از تمام فضای موجود در عمق یا عرض چاه برای کابین کمک گرفت و کابینی نسبتاً بزرگ‌تر داشت.

قیمت آسانسور هیدرولیک

موردی که باید در این نوع موردتوجه قرار داد، نیازمند بودن آن به حفر زمین است. برای عملیاتی ساختن این نوع، به‌اندازه نیم متر بیشتر از کورس حرکتی حفر می‌شود که اگر این امکان در ساختمان موردنظر وجود نداشته باشد باید از نوعی دیگر (مستقیم جک از بغل) استفاده شود.

مستقیم جک از بغل

در این نوع برخلاف قبلی جک به‌جای زیر کابین در کنار کابین قرار داده می‌شود و از همین رو دیگر نیازی به حفر چاه نیست، ولی قسمتی از خود چاله باید به جک اختصاص یابد.

باوجود اشغال کردن بخشی از چاه توسط جک در این روش، امکان اختصاص تمام چاله به کابین از بین می‌رود ولی باز هم نسبت به آسانسورهای کششی فضای موردنیاز بسیار کمتری را می‌طلبند و می‌توان کابین نسبتاً بزرگ‌تری را طراحی کرد. اندازه جک در این نوع به تعداد استیج‌ها وابسته است.

آسانسور غیرمستقیم جک از بغل

آسانسورهای غیرمستقیم جک از بغل برای کورس‌های بلندتر استفاده‌شده و همچنین شامل سیم بکسل و فلکه نیز می‌شوند. در این نوع نسبت به «جک مستقیم از بغل» به جک کوتاه‌تری نیاز است.

کارکرد نوع غیرمستقیم جک از بغل به این صورت است که کابین دو برابر جک حرکت می‌کند. با تکیه بر این تعریف، می‌توان گفت اگر جک نیم متر حرکت کند، کابین به‌اندازه یک متر جابه‌جا خواهد شد اما در نوع مستقیم، کابین به‌اندازه جک حرکت می‌کند.

جالب است بدانید اگر از دو نوع «جک از زیر» و «جک از بغل» برای آسانسور خود استفاده کنید نیازی به نصب پاراشوت نخواهید داشت زیرا آسانسورهای هیدرولیک به دلیل کار با فشار روغن، سقوط نمی‌کنند!

برای نوع «غیرمستقیم جک از بغل» یا «دو به یک» به دلیل وجود سیم بکسل حتماً باید پاراشوت و گاورنر نصب شود تا در صورت شهود عیب در سیم بکسل، پاراشوت مانع سقوط کابین و خسارت شود.

ویژگی‌های آسانسور هیدرولیکی

به آسانسورهایی که به‌صورت ثابت و در مکانی معین مانند منازل مسکونی، ویلاها، مراکز خرید و … نصب شوند و در جهت حمل مسافر یا بار مورد استفاده قرار بگیرند، آسانسور هیدرولیکی گفته می‌شود. از کوچک‌ترین نوع این دسته می‌توان به آسانسور خانگی یا «هوم لیفت Home Lift» اشاره کرد.

این نوع از آسانسورها دارای یک سازه فلزی هستند که مختص به خود آن‌ها طراحی می‌شود و نیازی به ساخت سازه‌ای دیگر در محل نصب ندارند. این سازه از جنس فلز، از ریل‌هایی T شکل در ابعاد T9 و T16، کفشک‌های صنعتی و روغن‌دان‌هایی تشکیل‌شده که محل عبور کابین را به‌طور کامل روغن‌کاری و روان می‌کنند. برای حمل از قرقره‌های هادی که شامل یک رشته سیم بکسل و یک رشته زنجیر است استفاده می‌شود.

مشخصات مهم آسانسور هیدرولیکی

یکی از مهم‌ترین ویژگی‌هایی که آسانسور هیدرولیکی را جذاب کرده ایمنی بالای این نوع است. در این زمینه می‌توان موارد زیر را به‌عنوان نقاط قوت و فاکتورهای تاثیر گذار بر قیمت آسانسور هیدرولیک ذکر کرد:

  • یکی از ویژگی‌های جالب‌توجه، مجهز بودن این آسانسور به شیرهای قفل‌کن در مسیر رفت‌وبرگشت روغن است که موجب توقف کامل در زمان پارگی در شلنگ هیدرولیک می‌شود و از سقوط کابین جلوگیری می‌کند.
  • در صورت اضافه‌بار روی سکو یا داخل کابین، تا تخلیه و متناسب شدن بار با ظرفیت تعیین‌شده، آسانسور به حرکت در نخواهد آمد.
  • مجهز بودن آسانسور به یک شاسی مکانیکی که در صورت قطعی برق می‌توان به‌راحتی کابین آن را به‌صورت دستی به پایین هدایت کرد تا از حوادث جدی جلوگیری شود.
  • سرعت رفت‌وبرگشت کنترل‌شده با رپچر و شیرهای کنترل متعدد در سیستم هیدرولیک
  • مدارهای فرمان، لیمیت سوییچ‌ها، کلید درب‌ها و نشان‌گرها همگی ایزوله شده‌اند تا خطر برق‌گرفتگی به صفر برسد.
  • ضریب ایمنی بالای قطعات اصلی آسانسور هیدرولیکی. برای مثال ضریب ایمنی زنجیر آسانسور، شلنگ هیدرولیک و سیم‌های بکسل همگی 10 هستند که این نشان‌دهنده ایمنی بسیار بالای آسانسورهای هیدرولیکی است.

مشخصات فنی آسانسور هیدرولیکی

مواردی که بالاتر دیدیم قسمت کوچکی از مهم‌های امنیتی دربارهٔ آسانسورهای هیدرولیکی بودند، در ادامه دیگر ویژگی‌های عمومی و فنی این نوع را بررسی می‌کنیم:

  • قابلیت نصب انواع درب روی کابین، از جمله درب‌های آکاردئونی، درب‌های اتوبوسی، درب‌های آسانسوری و گیوتینی.
  • قابلیت نصب انواع کابین از جمله کابین استیل، MDF، پی‌وی‌سی، کابین UPVC، کابین ورق پانچ و کابین با ورق آلومینیوم.
    هرکدام از این کابین‌ها کاربردهای مختلف خود را دارند، مثلاً برای آسانسورهای خانگی از کابین‌های استیل یا MDF استفاده می‌شود.
  • قابلیت نصب امکانات و آپشن‌های لوکس و مجلل مانند پیجینگ، چراغ‌های داخل کابین، فن، نشان‌گر، کفپوش و … .
  • بی‌صدا بودن آسانسور هیدرولیکی که باعث می‌شود بتوان آن را حتی در سالن پذیرایی منازل نصب کرد.
  • امکان نصب تجهیزات متعدد از جمله موتورهای غوطه‌ور در روغن و موتورهای صنعتی در دو نوع تک فاز و سه فاز.
  • قابلیت نصب سیستم‌های پیشرفته برق مانند میکروپروسسوری، برق PLC، کلیدهای احضار مدرن و لحظه‌ای و نشانگر طبقات.
  • بدون نیاز به تخریب یا چاله آسانسور یا بتون‌ریزی در قسمت فوقانی.
  • کارکرد بدون مشکل در سرما و گرما و همچنین رطوبت شدید باوجود هیتر در مخزن روغن.
  • تنوع در ظرفیت؛ از 300 کیلوگرم تا 5 تن.

فاکتورهای تاثیرگذار بر قیمت آسانسور هیدرولیک

تأثیر چیدمان و طراحی تجهیزات در قیمت آسانسور هیدرولیک

قیمت آسانسور هیدرولیک با توجه به کاربردی که دارد مشخص می‌شود؛ به‌طورکلی مهم‌ترین عواملی که بر روی قیمت آسانسور مؤثر هستند عواملی فنی مانند ارتفاع، ظرفیت، ترافیک کاربردی و کیفیت قطعات به‌کاربرده شده هستند.

ممکن است بعضی از افراد برای کاهش هزینه‌های تمام‌شده از تجهیزاتی که از کیفیت ساخت پایین‌تری برخوردارند استفاده کنند که این مورد قطعاً روی امنیت آسانسور تأثیر منفی خواهد داشت و ممکن است باعث سقوط آن شود و جان مسافرانش را به خطر بیندازد.

قبلاً بیشتر قطعات آسانسور مانند موتور، ریل و درب آسانسور، کابین، تابلو سه فاز، پیچ موتور، پنل آسانسور و … از خارج از کشور وارد می‌شدند اما با گسترش تحریم‌ها علیه ایران و تغییر لحظه‌ای نرخ ارز، قیمت این قطعات بالا رفته و تولیدکنندگان داخلی اقدام به ساخت این قطعات کردند که هزینه به‌صرفه‌تر و کیفیت مطلوبی دارند.

قطعات آسانسور هیدرولیکی

قطعاتی که در ادامه معرفی می‌شوند، نقش بسزایی در تعیین قیمت نهایی آسانسور دارند:

  • موتور آسانسور
  • درب آسانسور
  • درب کابین
  • کابین آسانسور
  • ریل آسانسور
  • تابلو فرمان آسانسور
  • نمایشگر آسانسور
  • پنل شاسی آسانسور
  • قطعات مکانیکی
  • قطعات راه‌اندازی

موتور آسانسور یکی از تاثیرگذارترین قطعات در قیمت است. برای تهیه موتور می‌توانید از برندهای ایرانی استفاده کنید که هم از نظر اقتصادی مقرون‌به‌صرفه هستند و هم نگرانی در مورد پیدا نشدن قطعات آن در صورت خرابی‌اش نخواهید داشت.

همان‌طور که می‌دانید آسانسور در بین طبقات مختلف توقف می‌کند که به همین دلیل، به مراقبت، تنظیمات، اصلاحات و تعمیر و نگهداری نیاز دارد تا اطمینان حاصل کنیم که به‌درستی کار می‌کند. بنابراین، به ازای هر طبقه اضافه، قیمت آسانسور هیدرولیک نیز افزایش می‌یابد.

اینکه به چه مقدار آسانسور شما اتومات و هوشمند باشد نیز روی قیمت نهایی مؤثر است. مثلاً مشخص است که درب‌های اتوماتیک از درب‌های معمولی قیمت بالاتری دارند.

ابعاد آسانسور هیدرولیک

اندازه کابین یکی دیگر از عوامل مؤثر بر قیمت است. هرچه کابین کوچک‌تر باشد قاعدتاً ارزان‌تر است و همچنین نصبش آسان‌تر است. می‌توان گفت گاهی اوقات نیز به تعمیر و نگهداری کمتری نیاز دارد.

به‌طور معمول آسانسورهای گیربکس‌دار قیمت کمتری نسبت به سایر انواع دارند. شرکت‌های مختلف معمولاً با توجه به ظرفیت و تعداد توقف‌ها، پکیج قطعات آسانسور را در اختیار کارفرما قرار می‌دهند. لازم است بدانید آسانسورهای کششی در مقایسه با نوع هیدرولیکی قیمت بالاتری دارند.

عمر ساختمان نیز یکی دیگر از مؤلفه‌های مؤثر در قیمت است. برای مثال نصب آسانسور در ساختمانی که در حال ساخت است با نصب آسانسور در ساختمانی قدیمی تفاوت زیادی دارد. در نصب آسانسور برای ساختمان قدیمی باید هزینه‌های بیشتری برای تهیه قطعات پرداخت شود.

نوع آسانسور با توجه به نوع ساختمان تعیین می‌شود. اینکه ساختمان مسکونی باشد یا اداری، صنعتی و … روی قیمت نهایی تاثیرگذار است. بنابراین مهم‌ترین عوامل تأثیرگذار بر قیمت آسانسور را می‌توان در ابعاد و امکانات موجود در هر آسانسور با توجه به نوع ساختمان دانست. در مجموع نوع آسانسور، قطعات آسانسور، ظرفیت آسانسور و نیز طول عمر ساختمان مهم‌ترین عوامل مؤثر بر قیمت آسانسور محسوب می‌شوند. علاوه بر این‌ها، تعداد طبقات، جمعیت هر طبقه و مسیر پیمایش آسانسور نیز در قیمت آن موثرند.

شما می توانید برای اطلاعات بیشتر در خصوص نصب و راه اندازی آسانسور هیدرولیک در ساختمان ها با شماره های 46860024-021 و 9674102-0912 با ما در شرکت جنرال کابین تماس بگیرید.

نیاز به خدمات ما دارید ؟

اطلاعات خود را ثبت نمایید ما در سریع ترین زمان ممکن با شما تماس خواهیم گرفت

[contact-form-7 id="4882" title="فرم درخواست خدمات"]
سبد خرید